máj
15

Idill(i)

| Szerző: Babek | 7:37 pm

Pöttömék éppen a családot tanulják magyarból, igazi kihívás ez nekem, olyan témákról kell beszélnünk mint apa és anya foglalkozása, nagyszülők és családi munkamegosztás (azmiaz?). Mindenhol édesanya és édesapa szerepel, meg néhány magasztos gondolat - "Másold le a füzetedbe: A jó kisgyermek szót fogad a szüleinek." Az apukák homloka kisimul az esti mese alatt, a konyhából jó illatok szállnak, az unokák segítenek a nagyszülőknek és mindenki mindig szereti a testvérét. BLEEEE!!! Nem, nekem való ez, na!

Erre jön a mai olvasmány, hogy azt mondja: "A szüleid féltő szeretettel nevelnek." Olvasom előre, micsoda giccs, éppen hajítanám a könyvet a sarokba, de Pöttöm is odaér, elolvassa, óriási mosollyal rám néz és azt mondja: "Anya, ez tényleg így van!" 

És én akkor elolvadtam.

Megyek és veszek is néhány könnyező Madonnát a vitrinbe. 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://babek.blog.hu/api/trackback/id/tr7615697870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása